Penney de Jager ook al bloot in Playboy? Who’s next?

Nee hè! Nu wil Penney de Jager, bekend vanwege haar choreografieën en dans voor AVRO’s TopPop, weer alle aandacht. Zij moet ook zo nodig bloot in de Playboy. Wat er van waar is en óf ze Patricia Paay de loef af gaat steken als oudste vrouw die ooit voor het blad uit de kleren is gegaan is nog niet bekend, want gistermiddag was Playboy niet bereikbaar voor commentaar op de plannen van Penney.

Penney (62) was in 1985 al te bewonderen in het blootblad en heeft altijd geroepen dat ze het nóg een keer wilde doen. De eerste keer was in het decembernummer van 1985.

Mocht de roodharige zangeres daadwerkelijk uit de kleren gaan, dan is het niet haar eerste vermelding in het Guinness Book of Records. Ze stond er al in met fitness, omdat ze ooit een halfuur non-stop fitness heeft gedaan met 50-plussers. Zo, zo, en wat is daar dan zo bijzonder aan…..?!

Lees ook:Patricia Paay in de Playboy… bloot!
Lees ook:Tatjana Simic in het kerstnummer van de Playboy als naaktmodel
Lees ook:1e Nationale Fitness4Daagse daagt sporters en niet-sporters uit
Lees ook:Countrylegende Dolly Parton (68) wil dance-album maken
Lees ook:Drie huwelijken hebben Willeke Alberti wijzer gemaakt…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>