Julileumconcert voor 65-jarige Willeke Alberti

Een jubileumconcert in plaats van bloemen en dozen bonbons krijgt Willeke Alberti voor haar 65e verjaardag.  Ze wordt door Radio 5 Nostalgia in het zonnetje gezet. Dit jubileumfeest barst morgen op 23 februari los in Theater Carré. Haar glansrijke carrière staat uiteraard centraal. Onder begeleiding van het Metropole Orkest zingt Willeke voor familie, vrienden, collega’s en fans naast eigen repertoire duetten met Danny de Munk en operazanger Morschi Franz.

Willeke Alberti is één van de grote favorieten van de luisteraars van Radio 5 Nostalgia. De zangeres is niet voor niets als ambassadrice aan het radiostation verbonden.

Mocht je ook fan zijn en geen kaartjes hebben bemachtigd kun je vrijdag 5 maart van 14.00 tot 16.00 uur op Radio Nostalgia genieten van het jubileumconcert. Omroep MAX zendt een televisieregistratie van het jubileumgala in twee delen uit. Op 30 april om 17.05 uur is het eerste deel op Nederland 2 te zien en op 5 mei om 17.35 uur volgt deel twee.

Lees ook:Met Radio Nostalgia terug naar de jaren 50, 60 en 70
Lees ook:Derde kleinkind voor Willeke Alberti
Lees ook:Moeder Willeke Alberti overleden
Lees ook:Willeke Alberti geeft speciaal Moederdagconcert
Lees ook:Radio 5 Nostalgia-oeuvreprijs voor Anita Meyer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>