Radio 5 Nostalgia-oeuvreprijs voor Anita Meyer

Schermafbeelding 2014-03-11 om 21.21.56Mooi nieuws voor Anita Meyer: de zangeres krijgt maandag 12 mei de Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs. Dit maakte Ron Brandsteder dinsdagmiddag bekend in zijn programma op de nostalgische radiozender. Hij verraste Anita met het nieuws en vertelde haar dat ze de prijs ontvangt tijdens een speciaal voor haar georganiseerd concert in Singer Laren. Radio 5 Nostalgia eert de zangeres in het jaar dat ze zestig wordt voor haar oeuvre en haar bijzondere bijdrage aan de Nederlandse muziek.

‘”Wij hebben veel respect voor de zangcarrière van Anita”, zegt Ron Stoeltie, manager evenementen van Radio 5 Nostalgia. ”Deze vakvrouw is een van de beste en populairste zangeressen van ons land en beklimt al tientallen jaren met groot succes de Nederlandse podia. Ze heeft een stem zo mooi als het leven zelf. Met haar prachtige nummers, van The Alternative Way tot Memories uit Cats en Why Tell Me Why. ”

Lees ook:Met Radio Nostalgia terug naar de jaren 50, 60 en 70
Lees ook:‘Finaledag’ Evergreen Top 1000 op Radio Nostalgia
Lees ook:Julileumconcert voor 65-jarige Willeke Alberti
Lees ook:Week van de Jaren 70 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Tineke de Nooij terug bij haar oude liefde: radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>