Week van de Jaren 70 op Radio 5 Nostalgia

Zin in lekkere muziek uit misschien wel de beste muziekperiode ooit? Dan heb ik goed nieuws: Radio 5 Nostalgia staat deze week in het teken van de jaren zeventig. De programma’s op de zender besteden uitgebreid aandacht aan de muziek en de sfeer van dit decennium. De week sluit vrijdag af met de Top 200 van de Jaren 70, gekozen door de luisteraars.

Tussen 06:00 en 19:00 uur wordt er met gasten en luisteraars teruggeblikt op deze periode. Luisteraars kunnen meedoen met het spelletje van toen: ‘Raden Maar’. In de Week van de Jaren 70 wordt veel tijdloze muziek gedraaid, van onder andere Simon & Garfunkel, Neil Diamond, ABBA, George Baker Selection, Olivia Newton John en Rob de Nijs. Op de website van de zender kan wordt gestemd voor de Top 200. Die lijst is komende vrijdag tussen 06:00 en 19:00 uur te horen.

Via deze link vind je meer informatie over de Week van de Jaren 70 en heb je de mogelijkheid om Radio 5 Nostalgia te luisteren via de computer.

Lees ook:Met Radio Nostalgia terug naar de jaren 50, 60 en 70
Lees ook:Beste evergreen is “Het dorp” van Wim Sonneveld
Lees ook:Julileumconcert voor 65-jarige Willeke Alberti
Lees ook:De stemmen van 9 jaren Top 2000
Lees ook:Radio 5 Nostalgia-oeuvreprijs voor Anita Meyer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>