De Waterkampioen 2e Hands Dagen

Een soort Sail… maar dan anders zeg maar! Tot en met zondag ligt de gezellige binnenhaven van Hoorn bomvol boten en jachten te koop van bedrijven en particulieren. Er zijn zeil- en motorjachten, sloepen, sportboten, ex-beroeps schepen en platbodems te koop in alle soorten, maten en prijsklassen. De beurs in Hoorn is ideaal voor ervaren watersporters maar ook voor beginners die zich oriënteren. Voor elk wat wils.

Het is de grootste gebruikte botenbeurs van Nederland. De Hoornse haven trekt duizenden kijkers en kopers.

De Waterkampioen 2e Hands Dagen zijn een initiatief van de Gemeente Hoorn, ANWB Waterkampioen en YachtFocus. De gebruikte botenbeurs is een van de vele attracties van de Westfriese Waterweken, editie Hoorn.

Lees ook:Spekbakkentreffen in het Zuiderzeemuseum
Lees ook:De Westfriese Tuinfair: 3 inspiratie dagen
Lees ook:Geniet van de 6e ditie van het Nationaal Oldtimer Festival
Lees ook:Dolle visdriedaagse op de Nederlandse Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht
Lees ook:‘Mosselen in de Oude Haven’ een culinaire zomerevenement in Rotterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Waterkampioen 2e Hands Dagen

  1. NetYachting

    Ook dit jaar vinden weer de Waterkampioen 2e hands boot dagen plaats in Hoorn. Bezoekers zijn welkom vanaf donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus 2011. Op het Beneteau Zeiljacht van NetYachting kunnen bezoekers kennis maken met het concept van fractional sailing, een soort abonnement op een boot, dit betekent flexibel gebruik van een boot zonder de rompslomp van bezit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>