Dolle visdriedaagse op de Nederlandse Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht

Hengelsportliefhebbers opgelet: vandaag en dit weekend kun je je ogen uitkijken op de Utrechtse Hengelsport en Botenbeurs! Een nieuwe ‘dolle visdriedaagse’ die gaat plaatsvinden op 28, 29 en 30 november 2014.

Met een vloeroppervlak van 20.000 m² is het de grootste en de meest complete Hengelsportbeurs van Europa! Je kunt kunt je ook dit jaar vergapen aan nieuwe flitsende carbonhengels, blinkende molens, kleurige dobbers, geurend aas en kunstaas in duizenden varianten.

 

 

De beurs weerspiegelt wat de sport- en recreatievissers anno 2014 bezighoudt. Naast veel groothandels staan er onder meer stands van winkeliers, reisbureaus en hengelsportverenigingen. Veel van de circa 2 miljoen hengelaars in Nederland houden van het vissen op karper en roofvis (als snoek, baars, meerval of snoekbaars). Vandaar dat voor karpervissers: Carpsquare en voor roofvissers: Roofvisplaza ook dit jaar weer te bezoeken zijn op de Hengelsport-en Botenbeurs.

Verder komen zeevissers, witvissers (brasem, voorn) en vliegvissers ook zeker niet voor niets. Er wordt dus rekening gehouden met alle verschillende type sport-en recreatievissers. Bovendien pronkt een flink aantal visboten op de beursvloer; van eenvoudige rubberboot tot snelle Amerikaanse roofvisboten en zeewaardige polyester boten, aangekleed met sterke buitenboordmotoren, stille elektromotoren en fishfinders die via satellieten de gps-coördinaten, waterdieptes en scholen vis weergeven.

Er is informatie en vertier voor jong en oud en bovendien gelegenheid om rustig bij een lekker broodje en een drankje de laatste vangsten uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken.

Mis dit spektakel niet!

Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Entree: € 9,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten) / € 12,- p.p. aan de kassa

Lees ook:De Waterkampioen 2e Hands Dagen
Lees ook:Botenbeurs Gorinchem
Lees ook:Mosseldag Yerseke wordt actiedag
Lees ook:Ouderen steeds vaker doelwit van overvallers
Lees ook:Recordaantal teken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>