Tips om stralend op iedere foto te staan

Vind je het ook zo erg om verplicht te lachen als je op de foto moet, zeker als er niets te lachen valt? Tja, en ze gaan toch echt genomen worden hoor de familiekiekjes deze eindejaarsperiode. Op vandaag.be zag ik enkele tips om op iedere foto stralend te staan.

De belangrijkste tip is blush. Probeer je wangen steeds te accentueren met wat blush. Dat geeft je niet alleen een gezondere uitstraling, maar accentueert je jukbeenderen ook waardoor je gezicht er smaller uitziet.

Uit een onderzoek is bovendien gebleken dat je linkerwang meer emotie uitstraalt dan je rechterwang. Wil je dus als een creatief, emotioneel persoon overkomen? Draai je gezicht lichtjes naar rechts zodat je linkerwang prominent aanwezig is op de foto.

Je haar is het mooiste wanneer er beweging inzit. Ga daarom net voor de foto eventjes met je handen door de haren. Zo creëer je beweging en volume. Heb je moeite met natuurlijk lachen voor de camera? Duw je tong dan tegen je boventanden bij het lachen. Hierdoor ga je vanzelf natuurlijker lachen. Probeer ook steeds met de camera te flirten en zorg er bij een frontale foto voor dat je lichaam zo gedraaid is dat slechts driekwart frontaal in beeld is. Een voetje vooruit zetten, helpt ook altijd.

Lees ook:Polaroid Instant camera terug van weggeweest
Lees ook:Doktersvoorschrift: meer lachen!
Lees ook:Nederlands makkelijkst te maken fotoalbum
Lees ook:Grote schoonmaak van je huid
Lees ook:Een gave huid dankzij je eigen urine?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>