Nieuwjaarsduik? Denk het niet…

Een goede beslissing? Ik denk het wel: er zijn gisteren en vandaag diverse officiële nieuwjaarsduiken afgelast omdat de omstandigheden ook volgend jaar, op 1 januari, op veel plaatsen nog te winters zijn. Dat heeft een woordvoerster van hoofdsponsor Unox gemeld. Oorspronkelijk stonden voor 1 januari 81 officiële duiken gepland, daarvan zijn er inmiddels negen gecancelled.
Op deze plaatsen hoef u zich dus niet te melden (als u dat al zou willen): Leeuwarden (Friesland), Huizen (Noord-Holland), Nagele (Flevoland), Bunschoten (Utrecht), Midwolde en Kropswolde (Groningen), Dedemsvaart (Overijssel) en Doesburg en Borculo (Gelderland).  Belangrijkste spelbrekers: het dikke pak ijs en de kans op onderkoeling. Op 72 plekken door heel Nederland kan nog wel worden gedoken, al valt niet uit te sluiten dat komende dagen nog meer afzeggingen volgen.

Lees ook:Stap met deze nieuwjaarswandelingen het nieuwe jaar in!
Lees ook:Noorderlicht vannacht…… een show van moeder natuur
Lees ook:OV-geharrewar: toch weer meerderheid voor behoud strippenkaart…
Lees ook:Waarschuwing voor dichte mist
Lees ook:Waarom lopen op blote voeten goed voor je is

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwjaarsduik? Denk het niet…

  1. Corset-lover

    In Scheveningen was het er erg druk. Dat er steeds meer wijven bij zijn die zich in bikini’s maar al te graag als lustopject gezien willen worden is hun keuze om in de picture te komen. Poserend met hun grote borsten in bikini voor de fotograven om bekend te worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>