De Grolsch bierkit voor het perfecte biertje

Bierliefhebbers: opgelet! Vanaf 17 oktober in een gelimiteerde oplage te koop via de website van het merk Grolsch:  de Grolsch Bierkit. Deze nieuwe gadget kun je maar vast in huis hebben met het oog op de komende feestdagen. Het is een luxe metalen koffer met daarin glazen, onderzetters en een bieropener. De bierkit stimuleert het ‘goed gastheerschap’ en ‘het serveren van het perfecte bier’. Uit een recent onderzoek, uitgevoerd door TNS Nipo onder 100 Nederlandse mannen en vrouwen in de leeftijd van 25 tot 50 jaar, blijkt dat meer dan de helft van de respondenten minimaal één keer per week thuis bier drinkt. Toch laat het onderzoek zien dat 60 procent van de ondervraagden niet alle juiste biertools in huis heeft tijdens feestje of etentje.

Het onderzoek lijkt ook het belang van een goed bierglas te onderstrepen. In totaal geeft 52 procent van de respondenten aan bier uit een plastic beker niet te waarderen en 41 procent drinkt liever geen pils uit een limonadeglas. Verder blijkt dat 31 procent van de Nederlanders niet voldoende bierglazen in huis hebben als er een feestje wordt gegeven. Binnen de groep 25-34 jarigen is dit percentage zelfs 43 procent.

Uit het onderzoek komt ook naar voren dat Nederlanders de bieropener de belangrijkste biertool vinden. Ongeveer 45 procent van de Nederlanders zet de opener op nummer één. Na het klassieke gereedschap de hamer wordt de bieropener zelfs beschouwd als hét ultieme gereedschap. Tweede op de lijst met essentiële biertools werd het bierglas genoemd, door ruim drie op de vijf Nederlanders. Aan de schuimspaan hecht men thuis de minste waarde, genoemd door vijf procent van de Nederlanders.

De Grolsch Bierkit kun je ook winnen. Hoe? Door heel snel naar de Grolsch website te gaan en de instructies te volgen.

Lees ook:Nederlanders drinken steeds vaker een alcoholvrij biertje …echt?!
Lees ook:Grolsch brengt nieuwe variant Grolsch 0.0% Radler op de markt
Lees ook:Grolsch Premium Herfstbok weer verkrijgbaar
Lees ook:Grolsch lanceert Dagvers Pilsner tijdens Slag om Grolle
Lees ook:Opvallend: sneller bier drinken door soort glas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>