Broers door dik en dun

Oh, wat een vreselijk verhaal dit! Een Siciliaanse familie getroffen zat gezelllig bij elkaar en tijdens het avondeten kreeg de 45-jarige Guido Garofalo een hartaanval en  zakte in elkaar. Onmiddellijk kwam zijn tien jaar oudere broer Alberto Mario ter plaatse. Hij begon te huilen en te roepen en ook hij kreeg een hartaanval. Hij stierf van het hevige verdriet enkele minuten na zijn broer in hetzelfde huis. Maar dan zijn we er nog niet…….Door een onwaarschijnlijke speling van het lot kreeg bijna op hetzelfde moment in het ziekenhuis de oudste broer Salvatore (57) problemen met zijn hart. Hij waakte bij het ziekenbed van zijn hoogbejaarde moeder. Gelukkig konden verplegers hem onmiddellijk naar de afdeling intensieve zorgen brengen. Hij leeft nog, al blijft zijn toestand zorgwekkend.

De bijna gelijktijdige hartaanvallen van de drie broers met in totaal 12 jaar leeftijdsverschil doen uiteraard een erfelijke hartziekte vermoeden. De broers stonden erom bekend dat ze sterk aan elkaar gehecht waren. Zo richtten ze samen een bedrijfje op dat zuurstofflessen levert. Letterlijk tot in de dood waren de twee overleden broers bijna altijd samen. Ze laten allebei een vrouw en in totaal vijf kinderen achter.

 

Bron: HLN

Lees ook:Voorkom griep én een hartaanval met de griepprik
Lees ook:Tweelingbroers van 92 jaar op dezelfde dag overleden
Lees ook:Hoe ouder, hoe milder. Ook voor de broers Bolland & Bolland
Lees ook:Bizar verhaal: Italiaan krijgt te horen dat hij al jaren dood is…
Lees ook:Laatste bandlid Tielman Brothers overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>