Lustrum Harvest Fair Wouwse Plantage

Van 14 tot en met 17 juni is landgoed ‘Wouwse Plantage’ het decor van Harvest Fair. Deze sfeervolle country- en lifestylefair is inmiddels een begrip en wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De komende editie staat in het teken van ‘natuurlijk genieten’, met veel aandacht voor bijzondere streekproducten.Het decor van ‘de Harvest Fair’ is het sfeervolle Brabantse landgoed Wouwse Plantage, dat speciaal voor deze gelegenheid toegankelijk is voor publiek. Tussen het kasteel, jachthuis en boerderijen, vind je een geselecteerd aanbod aan producten op het gebied van tuin en buitenleven, mode, kunst, antiek, interieur, eten en wellness. Je kunt deelnemen aan uiteenlopende workshops. Dagelijks is er een uitgebreid activiteitenprogramma met shows, rondleidingen en demonstraties. Ook voor kinderen is er voldoende te doen en te beleven.

De Harvest Fair viert in 2012 haar eerste lustrum. Het thema  is ‘Natuurlijk Genieten’, met speciale aandacht voor landelijk eten en drinken. Op het culinaire plein kun je streekspecialiteiten proeven en kennismaken met bijzondere producten en gerechten uit de regio.

Bestel nu je kaarten in de voorverkoop met korting.

Lees ook:Gratis naar de grootste Christmas Fair van Zuidwest-Nederland
Lees ook:Gratis kaarten voor Landgoed Fair Vught bij 50plus.blog.nl
Lees ook:Kom naar de Country & Pumpkin fair
Lees ook:Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt
Lees ook:It’s Christmas time! Bezoek de Country & Christmas fair op kasteel de Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>