It’s Christmas time! Bezoek de Country & Christmas fair op kasteel de Haar

De hele dag hoorde ik vandaag de enthousiaste stem van een verslaggeefster van RTV Utrecht. Ze was aanwezig op de Country & Christmas Fair op Kasteel de Haar. Eén ding wist ik zeker: daar moet ik naartoe en aangezien de fair ‘s avonds tot 22.00 open is sleepte ik partner en puppy-teckel mee richting Haarzuilens en echt, ze had niet overdreven. Je hoort A-Capella kerstkoortjes, je ruikt glühwein, je ziet verlichte vuurkorven en kerstbomen die in de avonduren samen met kilometers feestverlichting voor een werkelijk onvergetelijk schouwspel zorgen. Met Kasteel De Haar als betoverend decor, staat je van deze sfeervolle Kerst en Lifestyle fair, een unieke, bijna sprookjesachtige ervaring te wachten. Eigenlijk ontbreekt alleen de sneeuw nog….

Ruim 200 exposanten presenteren in verwarmde standruimtes gesitueerd langs verharde paden hun exclusieve producten, waarbij mode, wonen en uiteraard ook veel (kerst) accessoires en de laatste decembernouveauté’s.

ECHT de moeite waard!

Klik hier voor meer informatie over de Country & Christmas Fair 2009. Je hebt nog 4 dagen……….

Lees ook:Breng een bezoekje aan de Country & Christmas Fair Haarzuilens
Lees ook:Deze week: Christmas Fair bij Kasteel de Haar
Lees ook:Kom naar de Country & Pumpkin fair
Lees ook:Glennis Grace – One Christmas Night Only
Lees ook:Lustrum Harvest Fair Wouwse Plantage

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>