Het winterkampeerseizoen is geopend…..

Je moet er toch niet aan denken ‘s winters in een tent of caravan te zitten. Moet je wel een stoere kampeerder zijn hoor! En die zijn er genoeg, want na het succes van vorig jaar stelt Staatsbosbeheer weer natuurkampeerterreinen open voor de doorgewinterde kampeerder. Drie kampeerterreinen worden gereedgemaakt voor winterse omstandigheden: Veenkuil in Bant, Drie in Ermelo en De Vlagberg in Sint Anthonis. is het ook deze winter weer mogelijk om in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer te kamperen.

 


Drie natuurkampeerterreinen gaan deze winter open voor de avontuurlijke kampeerder die ook dit seizoen wil ervaren met zijn tent of caravan midden in de natuur. Het winterseizoen loopt tot en met 31 maart 2013.
Boswachter Harco Bergman: ‘Het winterkamperen was vorig jaar een groot succes, dat we er dit jaar weer voor gaan. Als we het geluk van een witte winter hebben, leggen we loipes aan. Langlaufen en daarna glühwein drinken, dat is toch het ultieme wintergevoel en optimaal buiten beleven.’ Mmmm, als ik dit zo lees….. misschien best spannend!
Uiteraard staan de kernwaarden rust, ruimte en natuur centraal. Overdag wandelen, fietsen of de natuur ontdekken. Wie een vuurkorf meeneemt, mag bij de tent een knapperend vuurtje maken.

Lees ook:Het winterkampeerseizoen is geopend door de boswachters
Lees ook:Herstel de band; Staatsbosbeheer nodigt Nederlanders uit te komen logeren in de natuur
Lees ook:Hoeveel chiquer dan dit wil je kamperen???
Lees ook:Kamperen in een spinnenwebtent
Lees ook:Reeënexcursies door een van de mooiste plekken van Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het winterkampeerseizoen is geopend…..

  1. villa buger

    Ik hou gewoon van avontuurlijk kamperen in de winter is de beste tijd voor. Bedankt voor de informatie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>