Opnieuw sneeuw verwacht!

Nee hè, niet weer sneeuw! Ben wel een beetje klaar met dat geglibber. Aankomend weekend in de nacht van vrijdag op zaterdag en op zaterdagochtend wordt opnieuw sneeuw verwacht.

 

 

 

Vrijdag trekt een lagedrukgebied over het zuiden van het land. Het wordt dan nog een kletsnatte dag met veel wind. In de loop van de avond trekt dit lagedrukgebied echter naar Duitsland waardoor koude lucht het land in stroomt. In de loop van de nacht daalt de temperatuur dan tot rond het vriespunt.

In de nacht van zaterdag op zondag blijft het waarschijnlijk een paar graden vriezen. Daardoor moet rekening worden gehouden met gladheid.
Begin volgende week wordt het weer wat zachter, maar daarna wordt het mogelijk opnieuw kouder. Halverwege volgende week is er kans dat het een aantal nachten achtereen gaat vriezen. Overdag blijft de temperatuur dan steken op een paar graden boven nul.

Dat wordt weer straatje vegen!!

Lees ook:Gaat de winter dan toch komen? Kou en sneeuw op komst!
Lees ook:‘Siberisch weekend’ met sneeuwverwachting…
Lees ook:Sneeuw op komst!
Lees ook:Dooi is in aantocht
Lees ook:Wéér winterweer met sneeuw en ijzel op komst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>