Vertrutting is hip

Strijken? Daar heeft deze generatie nog nooit van gehoord volgens. Spijkerbroeken, overhemden, shirtjes, ze gooien het in de wasmand en bij gebrek aan iets schoons springen ze er zo weer in, verkreukeld of niet. Ze weten leukere dingen te doen. Toch lijkt de vertrutting terug te komen. Bijna eng, maar het is zelfs hipper dan ooit.

 

 

 

Ze bakken weer cakejes, willen een moestuin en ook in het breien zijn ze weer geïnteresseerd. Zelfs het strijken geeft ze weer voldoening.

We gaan terug naar de beleving, volgens trendwatcher Lieke Lamb. Een leuke kast schuren en verven of zelf een houten wiegje in elkaar timmeren is weer leuk. Door de crisis zijn ze zuiniger geworden op hun spulletjes. Knoopjes worden weer aangezet, vlekken worden behandeld. Ineens is het besef daar dat ze langer met hun spulletjes moeten doen.

Waar een crisis niet goed voor is!

Lees ook:Moeders blijven strijken voor hun zoons
Lees ook:Tuinschuur verlengt leven gepensioneerde man
Lees ook:Grijze haren reden voor ontslag
Lees ook:Een opgeruimde kledingkast in 10 stappen!
Lees ook:Nooit meer strijken? Met deze tips neem je voorgoed afscheid van je strijkijzer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>