Goede voornemens? Er komt weer niets van terecht!

Uit een recente enquête blijkt dat vrouwen zijn kampioenen zijn in het maken van goede voornemens, maar deze ook het snelst weer laten varen. Nog geen 10 procent van hen houden zich hieraan, bij mannen is dat 19 procent.

 

 

Meer dan 2000 Belgische gebruikers van de social discoverywebsite Twoo.com namen deel aan de enquête. De klassiekers blijven het goed doen. 24 procent van de gebruikers wil meer sporten, 13 procent wil meer afvallen en 11 procent wil stoppen met roken. 22 procent neemt zich voor meer nieuwe vrienden te maken door vaker uit te gaan. 9 procent heeft het plan meer tijd met familie te spenderen.

Doorzettingsvermogen is blijkbaar een eigenschap die met het verouderen komt, want 50-plussers houden zich namelijk het best aan hun voornemens (16 procent). Dit kan ook komen door het feit dat ze realistische plannen maken. Een derde komt er zelf voor uit makkelijk te bereiken doelen te kiezen. 38 procent deelt zijn voornemens met vrienden en 32 procent met hun partner. Zo willen ze de kans vergroten om zich hieraan te houden.

Lees ook:Goede voornemens zijn onrealistisch en ouderwets
Lees ook:Minder geld uitgeven en sparen zijn de voornemens voor 2009
Lees ook:20% ouderen heeft wel eens te maken gehad met een oplichter
Lees ook:Opa en oma op Facebook, linkedIn, Twitter en Hyves…
Lees ook:Gezond gewicht meest genoemde voornemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>