De Libelle Zomerweek begint weer

De Libelle Zomerweek op het terrein van het Almeerderstrand staat dit jaar in het teken van Sicilië: zon, zee, heerlijk eten en muziek! Morgen begint dit evenement speciaal voor vrouwen. Kom  samen met je vriendin, zus of collega naar Almere en maak er samen met ons een onvergetelijk feestje van! Na afloop ontvang je een verrassingstas inclusief Libelle 20 en Margriet 15 cadeau! (op=op). Er wordt gezongen, geflirt en gedanst. Artiesten waren nog nooit zó bereikbaar, net als alle mensen van Libelle natuurlijk. Je kunt naar hartenlust shoppen en deelnemen aan één van de diverse gratis workshops.
De Libelle Zomerweek is ooit bedacht door een lezeres en is in feite een vertaling van het papieren tijdschrift Libelle naar de ‘echte wereld’. De sfeer van het evenement ademt daarom ook dezelfde sfeer uit als het tijdschrift. Elk jaar wordt de Libelle Zomerweek georganiseerd, telkens in een ander thema. In 2014 is het thema van de Libelle Zomerweek Dolce & Libella. Het hele terrein zal in Siciliaanse sferen zijn. Er zullen circa driehonderd exposanten aanwezig zijn die de laatste tips en trends presenteren op het gebied van mode, beauty, voeding, lifestyle, kleding, decoratie, woon- en tuinproducten, muziek, boeken, enzovoorts.

Het adres van de locatie is IJmeerdijk 1 te Almere. Kijk hier voor meer informatie.

 

Lees ook:Libelle Zomerweek 2011
Lees ook:De Libelle Zomerweek
Lees ook:Modehuis La Ligna en Libelle ontwerpen jubileum jurkje voor Nederlandse vrouw
Lees ook:Kom naar de Country & Pumpkin fair
Lees ook:Pedicure bevordert mobiliteit ouderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>