Acteur Robin Williams laat zich weer (…preventief…) opnemen in afkickkliniek

Schermafbeelding 2014-07-02 om 18.28.08De Amerikaanse acteur Robin Williams (62) heeft zichzelf laten opnemen in een afkickkliniek. Niet voor het eerst overigens, maar wel op een andere manier dan hij in een eerder stadium deed. Volgens een woordvoerder heeft de acteur zich dit keer namelijk niet laten opnemen omdat hij een terugval heeft, maar om nuchter te blijven. DWilliams zit in het Hazelden Addiction Treatment Center vlakbij de plaats Lindstrom in de Amerikaanse staat Minnesota. De acteur verblijft op een afdeling die zich specialiseert in nuchterheid op langere termijn. Williams zal hier een paar weken verblijven in de hoop dat hij hierdoor niet vervalt in oude (slechte) gewoontes.

De acteur worstelt al tientallen jaren met een alcohol- en drugsverslaving. Begin jaren tachtig van de vorige eeuw stopte de acteur in een klap met cocaïne en alcohol. Maar na twintig jaar nuchter te zijn geweest, viel hij terug in oude gewoontes. In 2006 zat hij weer in de afkickkliniek. Volgens de woordvoerder van Williams wil de acteur even de tijd nemen om zich op zijn nuchterheid te focussen, nadat hij veel heeft gewerkt de laatste tijd.

Lees ook:Vier jaar en aan de drank…
Lees ook:RIP Robin Williams… acteur (63) pleegt waarschijnlijk zelfmoord
Lees ook:J.R. Ewing (Larry Hagman) overleden
Lees ook:‘Beste acteur sinds Marlon Brando’ overlijdt in Nederland
Lees ook:Robin Williams – Als het lachen stopt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>