Prachtig paasweekend zorgt voor enorme drukte op de wegen

Veel mensen hebben op deze prachtige eerste paasdag de Keukenhof bij Lisse bezocht.  De toegangswegen richting het bloemenpark waren dan ook bomvol. Ook richting Ponypark Slagharen was veel verkeer. In het paasweekeinde start traditioneel het toeristenseizoen; veel attracties openden de deuren. Het mooie paasweer lokte ook veel mensen naar het strand.
 

 

Overigens verwacht de VID de grootste paasdrukte pas op maandag. Traditioneel trekken dagjesmensen er vooral op tweede paasdag op uit. Het wordt dan niet alleen druk op de wegen richting Keukenhof en pretparken, maar ook op de wegen naar recreatiegebieden en de Veluwe. In het oosten van het land trekken de traditionele paasvuren altijd veel publiek. Die kant moet je ook niet op!

Tweede paasdag verwacht de ANWB drukte op de weg door terugkerend vakantieverkeer. Vooral in het midden van het land worden rond het middaguur files verwacht.

Ik zou zeggen: pak een goed boek, zet je tuinstoel in de relax-stand en geniet van het zonnetje in je eigen tuin of balkon!

 

 

Lees ook:ANWB waarschuwt voor druk Pinksterweekend
Lees ook:Gezelligheid in Frankrijk: meer dan 500 kilometer files…
Lees ook:Levensgevaarlijke wegen: ANWB-onderzoek onder weggebruikers
Lees ook:Op vakantie? Weer zwarte zaterdag op komst met ‘heul veul files’
Lees ook:TIPS: Wat gaat u doen op tweede paasdag?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>