Hema start happy hour voor verse producten

Let op, dit kan je een leuk centje besparen: de Hema introduceert een happy hour. Het laatste uur voor de sluiting van de winkels kun je 25 procent korting krijgen op het vers-assortiment. Ook op deze overheerlijke slagroomtaart dus!!

Met deze actie wil de Hema voorkomen dat er veel vers eten wordt weggegooid omdat het niet is verkocht en niet lang houdbaar is.

 

 

Volgens de Hema doen klanten steeds vaker aan het einde van de dag hun boodschappen. Er zal daarom ook nog tot het einde van de dag genoeg eten te koop zijn.

De afgelopen twee maanden heeft de winkelketen in vier proefwinkels de schappen tot sluitingstijd gevuld met vers brood, beleg en gebak om misgrijpen van de klant te voorkomen. Het effect van de proef was dat meer consument de Hema wisten te vinden voor verse producten en dat de extra klanten ook meer overige producten uit het assortiment kochten.

Ook het happy hour bleek een succes tijdens de testperiode. Er werd niet alleen meer verkocht, maar er werd ook minder onverkochte versproducten weggegooid.

Lees ook:Uit eten voor de helft van de prijs
Lees ook:Liever vis van de markt
Lees ook:HEMA daagt consumenten uit voor ontwerpwedstrijd
Lees ook:Na de “Hema worst” nu ook “Hema kunst”
Lees ook:Iconische HEMA T-shirts online verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>