Brildragers zijn niet minder aantrekkelijk (…in tegendeel…)

Schermafbeelding 2016-02-04 om 11.56.57Bang dat u er minder aantrekkelijk uitziet door uw bril? Geen zorgen: uitonderzoek van Specsavers is gebleken dat mannen en vrouwen elkaar even aantrekkelijk vinden met bril als zonder bril. Sterker nog: in sommige gevallen geeft een bril zelfs meer seksappeal.

 

Uit het onderzoek onder onder ruim 500 Nederlanders, blijkt dat het dragen van een bril geen enkele invloed heeft op de aantrekkingskracht. Het merendeel wordt net zo makkelijk verliefd op iemand met bril als op iemand zonder bril. Zo antwoordde ruim 95 procent van de ondervraagden volmondig met ‘ja’ op de vraag of ze verliefd zouden kunnen worden op iemand met een bril. Daarnaast vindt 85 procent een bril verleidelijk. Volgens hen kan een bril heel mooi, aantrekkelijk en ‘cool’ zijn, mits de bril goed gekozen is en bij de persoon past.

Lees ook:Bril af tijdens de seks, of niet?
Lees ook:Meer dan 90 % van de 50-plussers draagt regelmatig een bril/lenzen!
Lees ook:Multifocale lenzen: krant weer lezen zonder gestrekte armen
Lees ook:Met kerst eet je buiten de deur
Lees ook:Vijftigplussers flirten er tijdens de vakantie flink op los

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>