Een beetje zomer in iedere dag

image006Kom tot bloei, dat is het thema van PUUR! Zomer 2016. Het dikke, inspirerende magazine wordt dit jaar geleverd met een gratis bookazine van Lisa Wingate. Dat is dus volop leesplezier voor elke zomerdag!

PUUR! Zomer 2016 telt 100 pagina’s vol verhalen, reportages en prachtige fotografie. Hoe en waar komen vrouwen tot bloei en hoe moedigen zij anderen hierin aan? Hoe groei je dichter naar God toe en draag je vrucht? Naast deze verdiepende artikelen en interviews met echte PUUR!-vrouwen staat het magazine boordevol inspiratie: mooie quotes om in te lijsten, de nieuwste mode, interieurtips, en verrassende DIY’s die uitdagen om zelf lekker aan de slag te gaan. PUUR! Zomer 2016 laat jou nog meer bloeien!

Het gratis bookazine bevat een complete roman van Lisa Wingate. Zomer in Moses Lake gaat over Andrea Henderson, die na een zwaar jaar verhuist naar Moses Lake om daar een nieuw leven op te bouwen. Ook Mart McClendon is naar Moses Lake gekomen om het verleden achter zich te laten. Wanneer de kluizenaar van het dorp wordt gezien met een klein meisje, zien Mart en Andrea in dit meisje allebei een nieuw levensdoel. Samen zetten ze alles op alles om erachter te komen wie het meisje is.

PUUR! Zomer 2016 verschijnt op 12 april 2016. Een zonnig leespakket met christelijke diepgang!

PUUR! Zomer 2016 (inclusief bookazine) | tijdschrift, 198 blz. + bookazine, 98 blz. | ISBN 9789043526623 | € 9,99

Lees ook:Andrea Bocelli (54) krijgt dochter Virgina
Lees ook:Prinses Caroline van Monaco wordt oma
Lees ook:Patrick Swayze is stervende
Lees ook:Gratis magazine ‘Lekker weg met tips van Meta’
Lees ook:Plus helpt met goede voornemens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>