Nieuw Inspirerend Leven Notebook

image002Inspirerend Leven is hét online magazine voor bewust leven dat meer dan 75.000 unieke bezoekers per maand trekt.
Ook offline timmert Inspirerend Leven hard aan de weg, onder andere met een succesvolle stationary-lijn. Dit Notebook is alweer het derde product in deze lijn.
Het Inspirerend Leven Notebook is echt een pareltje. Een bron van rust én het verrijkt! – Blogger Dagmar Valerie van Bydagmarvalerie.nl

Hoe heerlijk is het om rust te creëren in je hoofd door je gedachten even op te schrijven? Al je ideeën, verhalen of muizenissen in je hoofd kun je kwijt in het nieuwste Inspirerend Leven Notebook. Ook deze keer weer vol met mooie wijsheden en quotes, lijstjes die je kunt invullen en natuurlijk de prachtige vormgeving. Het Inspirerend Leven Notebook is een mooi cadeau voor jezelf of iemand die je lief is!

Praktisch: Het notebook heeft een handig A5 tas-formaat, een ringband en een elastieken band!

Lees ook:Als je man, dochter, zus, … depressief is
Lees ook:Een beetje zomer in iedere dag
Lees ook:Bewaar je dierbare herinneringen met ‘Een zin per dag’
Lees ook:Komt er nog een mooie zomerperiode of niet?
Lees ook:1000 dingen doen met kinderen in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>