De allerlekkerste ontdekkingen uit de mediterrane keuken proef je in Viva Arabia

Schermafbeelding 2014-09-02 om 16.57.21Kookgekken opgelet! Nadia & Merijn delen hun liefde voor de mediterrane keuken door de heerlijkste recepten te maken. In hun nieuwe boek Viva Arabia laten ze je proeven van hun allerlekkerste ontdekkingen. Meer dan 160 easy-to-make recepten: verrassend, gemakkelijk en echt altijd een succes. Nadia en Merijn ontdekten tijdens hun vele reizen door het Midden-Oosten en de mediterranee een andere wereld dan verwacht. Ze proefden bekende & onbekende gerechten, met vele verschillen maar ook overeenkomsten; en allemaal met veel smaak. In Viva Arabia nemen ze je mee op hun ontdekkingsreis waar ze de tradities mengen met hun eigen creatieve invloeden. Wie kan Italiaanse pappardelle met geroosterde bietjes, kruidkoek met honing, sinaasappel & oranjebloesemwater en hemelse hazelnootpudding weerstaan?
Viva Arabia bevat talloze heerlijke recepten die makkelijk dagelijks maakbaar zijn en is evenals eerdere boeken voorzien van prachtige fotografie van Sven Benjamins en verleidelijke illustraties van Rosa Vitalie.

Vriendinnen, koks en culi-experts Nadia Zerouali en Merijn Tol zijn bekend van hun Arabia-kookboekenreeks, delicious., 24Kitchen en van hun jarenlange column in tijdschrift Viva. Eerder verschenen: Arabia, Bismilla Arabia en Arabia bij je thuis. Arabia bij je thuis is ook verschenen in het Engels onder de titel Under the Shade of Olive Trees.

Viva Arabia
160 mediterrane recepten van Nadia & Merijn, easy to make

Auteur: Nadia Zerouali & Merijn Tol

Verschijningsdatum: 2 september 2014

Prijs: € 25,00

ISBN: 9789021557151

Lees ook:Vogelzang: een waanzinnig compleet vogelboek mét geluid!
Lees ook:Het Groene Smoothie Boek: 30 lekkere, simpele en gezonde recepten
Lees ook:Carice van Houten schrijft voor Sinterklaasactie van Douwe Egberts
Lees ook:Huis-, tuin- en keukenkleurboek
Lees ook:Vijftig ijslolly recepten – sensaties op een stokje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>