Ook zo gek op garnalen? Probeer dit recept dan eens……. om je vingers bij af te likken!
- 250 g (diepvries) tijgergarnalen, ontdooid
- 100 g sugarsnaps
- 200 g broccoliroosjes
- 3 bosuitjes, in stukken van 3 cm
- 3 eetlepels roerbakolie
- 1 teen knoflook, gehakt
- 2 cm verse gemberwortel, geraspt
- 1-2 eetlepels zoete chilisaus
- 1 eetlepel sojasaus
Kook de sugarsnaps en broccoli in ruim kokend water in 3-4 minuten beetgaar. Spoel ze in een vergiet af onder koud water en laat ze goed uitlekken. Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en gember tot het lekker gaat ruiken. Schep de sugarsnaps, broccoli en bosui erbij en roerbak 2 minuten. Voeg de garnalen toe en roerbak nog 2 minuten. Breng het gerecht op smaak met chilisaus en sojasaus en warm nog even door. Lekker met pandanrijst.
Bron: visrecepten.nl
Lees ook:Thaise roerbak met grote garnalen (recept)
Lees ook:Zomaar, een recept: roergebakken tilapia met chilisaus en sugarsnaps
Lees ook:Zalm met groene groenten uit de wok (recept)
Lees ook:Zalm met groene groenten uit de wok (recept)
Lees ook:Oosterse mosselen uit de wok (recept)