Op wie was je het eerst verliefd?

Zoveel vragen voor kleinkinderen die onbeantwoord kunnen blijven. Waar is oma trots op? En wat wilde opa vroeger als kind worden? Wat was hun leukste vakantie samen? En wat vinden opa en oma de mooiste plekken ter wereld?

De relatie tussen opa’s & oma’s en kleinkinderen is bijzonder. Speciaal hierom zijn er nu nieuwe boekjes verschenen: Het Omaboekje en Het Opa & Omaboekje. In deze boeken beantwoorden opa en oma in 6 thema’s meer dan 50 voorgedrukte vragen voor hun kleinkind. Leuke vragen als ‘Hoe was papa of mama vroeger thuis?’, maar soms ook serieuze vragen zoals welke adviezen en gedachten ze hun kleinkind willen meegeven.

Het klinkt simpel, maar eenmaal ingevuld zijn het waardevolle bezittingen voor kleinkinderen. Want met vragen blijven zitten als ze niet meer gesteld kunnen worden is een gemiste kans. In de boekjes is tevens ruimte voor foto’s, knipsels, de favoriete keuken van opa en oma en nog veel meer. Boekjes om te koesteren dus, je hele leven lang!

Lees ook:Uitbreiding Gouden boekjes assortiment bij Albert Heijn
Lees ook:Oma, vertel ‘s! Een boek vol herinneringen voor je kleinkind
Lees ook:Doe mee aan de Ken Je Kleinkind Quiz op 3FM
Lees ook:Albert Heijn start exclusieve samenwerking met Gouden Boekjes
Lees ook:Geef een Pippo abonnement cadeau aan je kleinkind!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>