Oma, vertel ‘s! Een boek vol herinneringen voor je kleinkind

Een leuk boek om aan je kleinkinderen te geven….Nadat jij de vragen beantwoord hebt krijgen je kleinkinderen het unieke en persoonlijke boek van jou terug om voor altijd te bewaren.

Oma, vertel ’s! is hét originele cadeauboek vol met leuke, creatieve en soms onverwachte vragen aan hun oma. Oma, wat vond jij het leukste aan opa toen je hem leerde kennen? Wat was vroeger jouw favoriete outfit? Welke momenten uit je leven zou je nog een over willen doen?

Oma, vertel ’s! biedt een prachtige gelegenheid om stil te staan bij het leven van jou als grootmoeder. De onderwerpen in het boek gaan over de tijd waarin we nu leven én de tijd waarin jij opgroeide. Dit boek zal zeker een gesprek op gang brengen over vroeger en een brug slaan tussen generaties.

Elma van vliet is de bedenkster van de Vertel ’s!-serie: boeken die zijn uitgegroeid tot klassiekers en die hun weg gevonden hebben naar de harten van moeders, vaders, opa’s en oma’s.

Lees ook:Op wie was je het eerst verliefd?
Lees ook:Opa en Oma wandeling met kleinkinderen
Lees ook:103-jarige schrijft als oudste Facebooker over leven kinderen en kleinkinderen
Lees ook:“Een hart vol verhalen”, voorlezen over vroeger
Lees ook:Een Betere Boerenbed-vakantie is “quality-time” voor iedereen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oma, vertel ‘s! Een boek vol herinneringen voor je kleinkind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>