Griekse garnalensalade in minipaprika’s

Kijk, dat heet vooruitdenken. In november beslissen wat je in december als voorgerecht op tafel zet…….. Het hoofdgerecht en dessert zijn weer latere zorg.

En mocht ik iets lekkers zien, dan deel ik het graag o[p deze blog!

Voor vier personen:

  • 150 gram Hollandse garnalen
  • 2 rode, 2 gele en 2 groene minipaprika’s
  • 150 gram gemarineerde fetakaas met olijven
  • 4 eetlepels knoflooksaus
  • 50 gram fijne veldsla

Halveer de minipaprika’s en verwijder de zaadlijsten. Kook de halve paprika’s 3 minuten in ruim kokend water met een snufje zout. Leg ze in een schaal met koud water. Hak de gemarineerde fetakaas met olijven in kleine stukjes en meng ze met de garnalen. Dep de halve paprika’s droog met keukenpapier, zet ze op 4 borden: van elke kleur 1 op elk bord. Schep in elke halve paprika een lepeltje knoflooksaus. Leg er een plukje veldsla op en verdeel de garnalensalade erover.

 

Bron: visrecepten.nl

 

 

Lees ook:Griekse garnalensalade in minipaprika’s (recept)
Lees ook:Ovenschotel van rode poon met paprika
Lees ook:Pastasalade met gerookte zalm (recept)
Lees ook:Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper
Lees ook:Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>