Jan Keizer over BZN, fysieke problemen en Annie Schilder

De kritiek van zijn oud-BZN-collega’s is in het verkeerde keelgat geschoten bij Jan Keizer, de oud-zanger van de band. Zijn oude bandleden hebben laten weten dat ze verbaasd zijn dat Keizer (61) nu optreedt met Anny Schilder, ooit zangeres bij BZN. Zo zegt Jan Tuijp (bassist van toen) niet te snappen dat Keizer BZN vaarwel zei, maar nu weer op de oude voet verder gaat.

Keizer legt uit: “Als je veertig jaar BZN hebt gedaan, heb je dat wel weer gezien. En ik heb een aantal medische ingrepen gehad, “aldus de zanger tegen Radio 538. “Fysiek is het minder geworden en je weet dat je met een band lang op pad bent. Nu met Anny is het fysiek absoluut minder zwaar.” De zanger gaat dan ook onverstoorbaar door. Op 10 september komt het album ‘Together Again’ van de twee Volendamse artiesten ui

Lees ook:Jan Keizer en Anny Schilder… terug was weggeweest
Lees ook:Muziekveteranen zijn niet blij met elkaar: Billy Joel is teleurgesteld in Elton John
Lees ook:Toestand Mandela kritiek
Lees ook:Zanger Bryan Ferry opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:‘Good-old’ Jan Rietman naar Omroep MAX

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Jan Keizer over BZN, fysieke problemen en Annie Schilder

  1. jolanda

    Jan, wat ben je toch zielig.. Je hebt na BZN wel 2 tot 3 keer op een avond op het podium gestaan. Hoezo rustig aan. Jij weet donders goed waar de fans kwaad op zijn, maar het grote geld lokt..
    Ik hoop dat iedereen z’n ogen geopend worden en jou laten vallen..

      /   Reply  / 
    1. Reginald

      Jolanda,

      Begin jij ook alweer met Jan af te zeiken zoals vorige keer in website van Jan Keizer!
      Veel mensen en echte fans begrijpen zijn besluit heel goed behalve jij want je hebt een zaagsel in je kop om goed te kunnen begrijpen!

      De groeten!

        /   Reply  / 
    2. Erwin

      Laat die gekke Jolanda haar mond dicht houden.
      Jan heeft allang zijn schaapjes op het droge dus voor het geld hoeft hij het allang niet meer te doen. Ik ben onzettend blij dat ze weer terug zijn en ik ben een erge trouwe BZN fan dus…
      Doorgaan Jan en Anny en maak de vele ECHTE fans blij met jullie mooie muziek. Volgende week komt TOGETHER AGAIN uit een super CD.
      Zielig om zo te zeiken, jaloezie is het.
      HELEMAAL TOP DAT ANNY EN JAN WEER SAMEN TERUG ZIJN.

        /   Reply  / 
      1. Trots

        Ik ben het helemaal eens met jou en Reginald. Ik ben zelf geen fan van de Palingsound, maar ik bewonder wel individuele personen die zoveel voor anderen betekenen, beroemd zijn in Nederland en soms ook in het buitenland, maar toch heel gewoon zijn gebleven. Jan Keizer en Danny de Munk zijn daar goede voorbeelden van. Ik hou niet zo van typjes die een hitje scoren of een keertje met hun kop op tv zijn geweest en met een air (kapsones) van hier tot ginder rond lopen alsof ze de wereld zelf geschapen hebben.
        Lekker gewoon daar hou ik van en ik denk de echte fans van Jan Keizer etc ook.
        En ondanks dat ik geen Palingsoundfan ben, ben ik toch wel trots op ons Neerlands Roem.

          /   Reply  / 
  2. koen

    Geweldig zoals ze weer naast elkaar staan ik heb Annie weer zien stralen het is alleen maar TOP wat je ziet ……HOU DIT VOL JAN EN ANNIE

      /   Reply  / 
  3. Arno Peters

    Jan heeft helemaal gelijk, hij mag zelf bepalen wat ie doet met wie etc. 40 jaar trouwen dienst gehad bij BZN dus… wat wil je nog meer. De combinatie Anny Schilder & Jan Keizer is perfect, dat bewijst ook de top 3 hit IBIZA. De prijs van het publiek is het mooiste wat je krijgen; DE HITS.

    En wat Jolanda zegt is zo gemakkelijk… goedkoop zelfs.
    Zij is geen fan. Ware BZN fans genieten van Jan en Anny.
    Carola vind het allemaal okay dus….

      /   Reply  / 
  4. watraeye

    Heerlijk laten zingen die 2, Annie heeft en had altijd een lekkere stem en volgens mij hebben die 2 volendammers het supergezellig met elkaar. Wat is er mis met geld verdienen, ze werken er toch voor? Niets van die reacties aantrekken, je eigen leven leiden en doen waar je zin in hebt, nu weet ik wel dat dat in Volendam moeilijk is maar gewoon doorbreken die hap, Voor Annie ook geweldig weer heerlijk de buhne op en veel plezier maken. Zo is de cirkel weer rond een mooi begin en een mooie afsluiting voor dit stel,(en een geweldige tussenperiode)

      /   Reply  / 
  5. Jaap Mooi

    Als betrokkende in de tachtiger jaren bij het afscheid van Annie Schilder in Nijmegen, moet ik zeggen dat Jan Keizer voor mij het volste recht heeft om die muziek te maken met nu weer Annie Schilder de echte fans van BZN die hebben natuurlijk emotionele herineringen aan de band, maar dat tijdperk is voorbij en het verleden moet je koesteren, bovendien er is niets nieuws onder de zon ik verwijs hiermede naar b.v. Paul Mc.Cartney die tijdens zijn tour rond de wereld het volle Beatle reportoir brengt. Zijn voormalige collega,s die nog leven doen hetzelfde daarbij zijn ze natuurlijk ook gestopt op een moment dat er nog vele fans waren.Tot slot vindt ik wel dat Jan Keizer niet bij zijn fans uit de BZN tijd moet weglopen maar een goed gesprek zal de kou uit de lucht halen.

      /   Reply  / 
  6. Loes

    De palingsound is terug. Vond Carola ook goed zingen maar soms zo ontzettend stijf overkomen.

    Dit is echt een duo waarvan je kunt genieten.

      /   Reply  / 
  7. Yvonne massop

    Ja wat kan ik er nog aan toe voegen, ben zelf altijd grote fan van BZN geweest, en ik heb de jaren midden 70 altijd gevolgd, tot het einde van bzn, ik vond de jaren met annie schilder bij bzn perfect en prima heb er altijd van genoten, vond het ook wel jammer dat annie toen der tijd weg ging bij bzn. maar niet getreurd er kwam een nieuwe zangeres carola smit, ook zij zong geweldig en ik vond haar ook goed, en ja dat er een besluit woord genomen van doorgaan of stoppen na 40 jaar, dan denk ik als echte fan dat zij er goed aan hebben gedaan, ik accepteer dit genomen besluit. En de mensen die daar moeilijk over doen, die vind ik zielig en ze moeten maar eens na denken wat de muziek van bzn bij vele mensen gedaan heeft. En ik wil zeggen annie en jan, ben blij dat jullie elkaar terug hebben gevonden en ik hoop jullie nog vaak te horen, terwijl ik dit nu aan het typen ben staat jullie cd op en rare mensen die er niet meer in geloven jammer voor jullie maar ik zit hier heerlijk te genieten!!!
    Een heel trouwe fan. groeten: Yvonne.

      /   Reply  / 
  8. Sjaak en José Silvolde

    Jan en Annie weer samen en we vinden het super leuk.
    Hopelijk blijven ze lang samen zingen.
    En dat gedonder over BZN verlaten en zo laat het eens rusten
    en luister naar de mooie muziek en stemmen van hun.
    Oordeel eerst over je zelf en dan pas over hun.
    Jan en Annie heel veel succes.

    Sjaak en José.

      /   Reply  / 
  9. Danny van Strien

    Anny Schilder is nog bij mij in de Muziek Show geweest Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

    Beste Bekenste Populairste Amateur Presentator van de Benelux

    Beste Bekenste Populairste Muziek Show van Zuid Holland Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

    Vriendelijke Groeten Danny van Strien Presentator

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>