Natuurlijk! Elke dag écht eten: Puur, gezond en vooral heel lekker

Schermafbeelding 2014-03-29 om 20.19.58Gezond eten is in! Het besef groeit dat een gezond voedingspatroon essentieel is om gezond, slank, jong en fit te blijven. Een goede ontwikkeling, maar hoe kun je als consument wijs worden uit de vaak tegenstrijdige informatie? In Natuurlijk! Elke dag écht eten brengt voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar, bekend van de recente bestseller Zonder suiker, je terug naar de basis.  Door de toegenomen aandacht voor (gezond) eten zijn we geneigd angstvallig achter allerlei voedselhypes aan te lopen. Brood, gluten, soja en koemelk zijn ineens boosdoeners, en we geloven maar wat graag in wondervoedingsmiddelen als superfoods. Maar is dat terecht? Anne Marie Reuzenaar laat in Natuurlijk! Elke dag écht eten aan de hand van tien gouden adviezen en meer dan 120 heerlijke recepten zien dat het rigoureus afzweren van producten meestal niet nodig is, maar dat het draait om een voedingspatroon dat gevarieerd en in balans is. En vooral: geen eten dat in de fabriek in elkaar is geknutseld, maar écht eten, zonder geraffineerde suiker, kunstmatige E-nummers en vrijwel zonder tarwe en koemelk.

Extra: kidsspecial!
Omdat het voor kinderen in de groei zo belangrijk is dat ze goed eten, is er in dit boek een kidsspecial opgenomen met daarin tips en adviezen voor maaltijden die kinderen wél lekker vinden.

Anne Marie Reuzenaar heeft ruim twintig jaar ervaring als orthomoleculair voedingsdeskundige en auteur en van haar boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Eerder verschenen van haar onder andere: Zonder suiker (2013) en Het Heden Ik Kookboek (een herziene editie verschijnt in september 2014).

Volg Anne Marie Reuzenaar ook online via haar website of Facebook.

Natuurlijk! Elke dag écht eten
Auteur: Anne Marie Reuzenaar
Verschijningsdatum: eind april 2014
Prijs: € 19,99
ISBN: 9789021555997

Lees ook:Afvallen met Anne in 12 weken: nu al bestseller in 2011
Lees ook:Allerlaatste voorstellingen “Ja hoor… daar is ie weer” van André van Duin
Lees ook:Nieuw magazine over lekker eten: Lekker Gezond
Lees ook:Een nieuwe biografie over Anne Frank!
Lees ook:Met het Pastadieet wil heel Nederland op dieet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>