Afvallen met Anne in 12 weken: nu al bestseller in 2011

Anne de Graaf is de nieuwe afslanksensatie van Nederland. Anne heeft al honderden mensen begeleid op afslankcommunity Valtaf.nl en lanceert het boek Afvallen met Anne in 12 weken. Het boek is nu al dé bestseller van 2011. Reeds duizenden mensen vielen succesvol af met haar methode. Door Anne hoef je nooit meer honger te lijden of koolhydraten te schrappen.

Het grootste struikelblok is emotie-eten. “Mensen troosten of belonen zich onbewust met eten, of snaaien uit verveling. Vaak is er een probleem dat je aan moet pakken,” aldus Anne. Zij ondervond dat aan den lijve na het overwinnen van de ziekte kanker. “Ik ben voedingsdeskundige en geen psycholoog, maar ik help iemand graag.”

Het boek biedt elke dag een menu van 1200 à 1400 kilocalorieën. “Inclusief alle voedingsstoffen die je nodig hebt, ook koolhydraten. Dat zie je niet vaak meer,” licht Anne toe. De recepten zijn écht lekker en eenvoudig te bereiden. Bovendien krijgen mensen voedingskennis met de handige tips en weetjes. Als traktatie staan in het boek ook recepten voor mensen op streefgewicht  en gerechten voor speciale gelegenheden.

Het boek vormt een unieke combinatie met afslankcommunity Valtaf.nl. Dit is een supergezellige website met allerlei handige hulpmiddelen om bij te houden wat je weegt en hoeveel je hebt gegeten. Deelnemers steunen elkaar bij het afslanken en ook Anne is daar actief. Zij staat de deelnemers via de site bij met tips, adviezen en persoonlijke begeleiding.

Lees ook:Het nieuwste afslankboek voor 2010: “Jij.valtaf.nl!”
Lees ook:Mensen die regelmatig bewegen, slapen lekkerder
Lees ook:Te veel koolhydraten vergroot risico op geheugenproblemen
Lees ook:Cadeau-idee voor de feestdagen voor visliefhebbers
Lees ook:Natuurlijk! Elke dag écht eten: Puur, gezond en vooral heel lekker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>