Melk de witte sloper

image002Is melk echt goed voor elk?

Jarenlang is ons wijsgemaakt door de overheid en de melkmaffia dat ‘melk moet’ omdat je groot en sterk wordt van een paar glazen per dag. Maar is melk echt goed voor elk? In Melk de witte sloper vertelt voedingsjournalist Alissa Hamilton over de gevaren van melk, de invloed van de melklobby en een dieet zonder zuivel.

Melk zou goed zijn voor je botten, maar het aantal gevallen van osteoporose is nergens zo hoog als hier. In Japan, waar geen melk gedronken wordt, kent men de ziekte nauwelijks. Melk verhoogt de kans op kanker, het lekkende darmsyndroom, acne en meer, dus bedenk voor je het drinkt dat het gemaakt is voor een dier met vier magen.

In de bestsellers Broodbuik en De Voedselzandloper lazen we al dat melk niet goed voor je is. Melk de witte sloper is een eenvoudige samenvatting van jarenlang wetenschappelijk onderzoek, begrijpelijk weergegeven en aangepast aan de Nederlandse markt. Inclusief tips en menu’s om (koe)melk-vrijer te leven!

Melk de witte sloper
Auteur: Alissa Hamilton
Prijs: € 17,99
Verschijningsdatum: 1 juni 2015
ISBN: 9789021559377
Kosmos Uitgevers

Lees ook:Witte tanden? Doe een scheutje melk in je thee!
Lees ook:Het officiële Broodbuik Kookboek
Lees ook:Melk is niet goed voor elk…….
Lees ook:Van veel melk ga je sneller dood en het verkleint de kans op botbreuken niet
Lees ook:Vetrollen redden hond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>