Gerard Joling en Gordon gaan opnieuw met ouderen op pad in nieuw TV programma

Er komt een nieuw TV programma voor ouderen, waarin Gerard Joling en Gordon de laatste wensen van ouderen laten uitkomen voordat ze sterven.

“We gaan naar Benidorm met ze, of naar Lourdes. Een dagje naar Texel of een nieuwe jurk kopen. Grote en kleine wensen”, somt de zanger, die eerder met Gordon al met ouderen werkte in Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken, op. Het programma, dat later dit jaar op televisie moet komen, heet volgens Joling “Geer & Goor, waarheen, waarvoor”. De opnamen duren de hele zomer, van juni tot in september en zal later dit jaar op televisie komen.

Geer en Goor hebben vorig jaar een maand van een AOW-uitkering geleefd voor het programma Effe Geen Cent te Makken. Toen gingen de twee divo’s op stap met ouderen en zamelden ze zoveel mogelijk geld in voor het Nationaal Ouderenfonds.

Lees ook:Bravo voor Geer en Goor….. ga zo door!
Lees ook:Geer en Goor weer aan de bak voor eenzame ouderen
Lees ook:Geer & Goor organiseren een benefietgala voor Nationaal Ouderenfonds
Lees ook:Voor een nieuwe serie: gezocht senioren die met Geer & Goor er eens uit willen
Lees ook:Gordon gewond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>