Gordon gewond

Och, die Gordon, het zit hem soms niet mee. Terwijl hij in Turkije opnamen aan het maken is voor een nieuw programma voor RTL 4 “Waarheen Waarvoor” verdraaid hij zijn knie. Hij zou tijdens een val van een watersportattractie gewond zijn geraakt en moest naar het ziekenhuis.

 

 

Daar is een MRI-scan gemaakt waaruit bleek dat er ook nog sprake is van een bindweefselontsteking. Dankzij pijnstillers en een brace houdt hij het hoofd nu wél boven water. Gordon laat aan RTL Boulevard weten veel pijn te hebben, maar is niet van plan de ouderen met wie hij en Gerard Joling het programma maken in de steek te laten en dus blijft hij in Turkije.

Zij vervullen wensen van oude mensen, dingen die ze een keer willen doen voordat ze dood gaan. We gaan naar Benidorm met ze, of naar Lourdes. En dagje naar Texel of een nieuwe jurk kopen. Grote en kleine wensen.

Lees ook:Gerard Joling en Gordon gaan opnieuw met ouderen op pad in nieuw TV programma
Lees ook:Bravo voor Geer en Goor….. ga zo door!
Lees ook:Voor een nieuwe serie: gezocht senioren die met Geer & Goor er eens uit willen
Lees ook:Gordon wordt geen vrienden meer met LA The Voices…
Lees ook:Gordon organiseert leuke kerst voor eenzame ouderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>