Man bijt hond niet meer

Aaaah….. NEE! Het populaire programma “Man bijt hond stopt ermee!” Het hing al even in de lucht en helaas is het nu officieel: per 2 oktober 2015 is het gebeurd! Nou mogen er heel veel programma’s van mij ermee stoppen, maar niet “Man bijt hond!” Hét programma voor klein, droog en komisch nieuws uit de huiskamer van onbekend Nederland moet wijken voor de jongerentrekker ‘Binnenste Buiten’.

 

 

Het programma is zestien jaar lang bij de Nederlandse publiek omroep (NPO) te zien geweest. In plaats van “Man Bijt Hond” komt de KRO-NCRV met het lifestyleprogramma BinnensteBuiten op NPO 2 en het realityprogramma Jan Rijdt Rond op NPO 3.

“In Jan Rijdt Rond gaat Jan erop uit. Jan haalt op, Jan werkt mee, Jan is nieuwsgierig, Jan speelt in op de actualiteit en doet dat met een twist maar gaat ook op zoek naar verrassende en spraakmakende verhalen in het land”, aldus mediadirecteur Taco Rijssemus.

Hier een overzicht van de 7 leukste fragmenten. Het was toch vaak hilarisch! Jammer, jammer………..

Lees ook:Man Bijt Hond zet kwaad bloed met blote vrouw
Lees ook:Nel Veerkamp op 82-jarige leeftijd overleden
Lees ook:Rijdende rechter Frank Visser naar SBS 6
Lees ook:“Man bijt hond” brengt vanaf 25 maart travestie vanuit de Lellebel
Lees ook:Nel Veerkamp ligt al een week in het ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>