Barbecuen krijgt een nieuwe dimensie voor iedereen die gek is op kaas met de barbeclette

Boska Holland, specialist in kaastools, introduceert deze zomer de Barbeclette voor kaas op de barbecue. In het nieuwe zomerseizoen een aangename uitbreiding voor barbecue- en kaasliefhebbers. Wie aan barbecue denkt, denkt in eerste instantie aan vlees, vis en misschien een groenten spies. Maar aan kaas… Toch zal vanaf deze zomer ook kaas regelmatig op het barbecuemenu verschijnen. Niet in blokjes, maar heerlijk warm gesmolten op de barbecue.  

Leg de Barbeclette belegd met een plak kaas op het rooster van de barbecue en binnen een handomdraai heb je heerlijk gesmolten kaas. Naast raclette kaas kan iedere smeltbare kaas op deze nieuwe barbecue-tool worden gesmolten. Denk bijvoorbeeld aan geitenkaas, een pittige kaas met Italiaanse kruiden, of eigen creaties met zontomaatjes en oregano, een overheerlijke cheeseburger of gesmolten kaas over gegrilde groenten: niets houd je tegen!

De Barbeclette geeft een hele nieuwe dimensie aan barbecue, zeker voor kaasliefhebbers en vegetariërs. De kaascreatie kan gemakkelijk van de smeltplaat worden geschoven; de Barbeclette is voorzien van een anti-kleefcoating en handige spatel. Het lange rozenhouten handvat zorgt ervoor dat de Barbeclette eenvoudig te hanteren is boven de warme barbecue.

Raclette is een van de nationale gerechten van Zwitserland en is in Nederland vooral bekend bij wintersportliefhebbers.  De naam vindt zijn oorsprong in het Franse woord râcler, hetgeen “schaven” of “schrapen” betekent. Bij Raclette wordt de kaas eenzijdig verwarmd waardoor na enige tijd de zacht geworden kaas van het grote stuk kaas afgeschraapt kan worden. Maar deze kaas is ook heerlijk in de zomer, wanneer de barbecue roodgloeiend staat.

Kijk voor meer informatie over de Barbeclette op www.barbeclette.nl

Lees ook:Flevosap vangt de zon met nieuwe seizoensvariant: Zomerdag
Lees ook:Vers, groen en gezond: de knoflookstengel (recepten)
Lees ook:Nederland in de keuken: hekel aan afwassen, gek op snelle hap
Lees ook:Zomerse ovenschotel (recept)
Lees ook:Smokey Goodness – Echte mannen koken met vuur

1 Reacties // Reageer

One thought on “Barbecuen krijgt een nieuwe dimensie voor iedereen die gek is op kaas met de barbeclette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>