Smokey Goodness – Echte mannen koken met vuur

image017Deze week presenteerde Wereldkampioen Barbecue Jord Althuizen het ultieme BBQ-boek: Smokey Goodness. Het eerste exemplaar werd tijdens de jaarlijkse Culiperslunch in de Kookfabriek in Amsterdam aan Jord overhandigd.

In Smokey Goodness onthult Jord Althuizen alle tricks of the trade van het echte barbecueën USA-style. Jord leert je alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing en geeft gouden tips om alleen het allerbeste uit je barbecue te halen! Ook geeft hij een lesje BBQ-jargon en vertelt hij van alles over de wereldwijde barbecuewedstrijden. Uiteraard staat het boek vol stoere, inspirerende recepten met véél pit en smaak: van burgers tot pulled pork en hele speenvarkens, van gegrilde sardines en scheermessen tot desserts van de barbecue als donuts en ananas!

Wil je meer uit je barbecue halen? Dan is dit boek een must. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill

Lees ook:De smaak van vroeger in recepten en herinneringen
Lees ook:Het Groene Smoothie Boek: 30 lekkere, simpele en gezonde recepten
Lees ook:Bestel online je favoriete tijdschrijften!
Lees ook:Barbecuen krijgt een nieuwe dimensie voor iedereen die gek is op kaas met de barbeclette
Lees ook:Tilapiaburgers met kruidensaus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>