Shopping night “The Experience” in hartje Den Haag

Donderdag 25 juni 2009 kan met stip genoteerd worden in de agenda’s van shopaholics, trendwatchers en fashionista’s, want dan vindt de derde editie van het succesvolle evenement ShoppingNight plaats in Den Haag. Van 18.00 uur tot middernacht is de gehele Haagse Binnenstad op 25 juni één groot shoppingparadijs èn het regent aanbiedingen in de winkels. Winkels zijn tot middernacht geopend. De nieuwste collecties van topmerken worden op catwalks geshowd. In 2008 bezochten meer dan 60.000 shoppers de Haagse Binnenstad op deze speciale avond.

Voor wie een neus voor koopjes heeft, is de ShoppingNight de ultieme test. Vanaf 18.00 uur tot middernacht regent het aanbiedingen en kortingen bij alle deelnemende winkeliers in de Haagse Binnenstad. Niet alleen wisselen de aanbiedingen per uur, maar ook worden de kortingen naarmate de uren verstrijken hoger. Wie de meest spectaculaire aanbiedingen niet wil missen, maakt op de website www.shoppingnight.nl een planning van A tot Z! Op de website worden de kortingen en aanbiedingen namelijk per uur aangegeven en kan een handige timetable gemaakt worden. Op de site is te zien welke activiteiten, op het gebied van entertainment, modeshows en optredens, waar en wanneer plaatsvinden.

Lees ook:ShoppingNight 2010 Top Secret
Lees ook:ShoppingNight in Den haag
Lees ook:Winkelen tot middernacht tijdens Haarlem ShoppingNight 2013
Lees ook:ShoppingNight 2010 licht tipje van de sluier op
Lees ook:Shop je suf tijdens de Haarlem ShoppingNight op 7 juni!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>