ShoppingNight 2010 licht tipje van de sluier op

image001Precies een maand voorafgaand aan de ShoppingNight die op 17 juni plaatsvindt in de binnenstad van Den Haag, maakt de organisatie van dit shopping evenement alvast een aantal programmaonderdelen bekend. Niet alle details worden vooraf gecommuniceerd, maar dat heeft dan ook alles te maken met het thema van dit jaar ‘Top Secret’. Diverse geheime aanbiedingen, evenementen en acties worden pas vlak voor of tijdens het evenement bekend gemaakt dmv een secret nieuwsbrief en smsjes. Een klein tipje van deze mysterieuze sluier is echter gisteren al opgetild. Met diverse muzikale optredens, trendy modeshows en een ‘red light fashion district’ belooft ook de 4e editie van de ShoppingNight weer een bijzondere avond te worden.  Diverse winkels en warenhuizen zijn tijdens de ShoppingNight niet alleen tot middernacht geopend, ze bieden ook nog eens kortingen aan die op kunnen lopen tot 75%. De Bijenkorf en de Hema bieden diverse oplopende kortingen aan en de C&A belooft in aansluiting op het thema ‘secret kortingen’. Bij de Mediamarkt hoeft er de gehele avond geen BTW betaald te worden over alle aankopen. Maar ook op beauty gebied valt er veel voordeel te behalen. Kapperzaken Hype en Toni & Guy geven kortingen op knipbeurten weg en bij Beleef!Beauty kan er tegen gereduceerd tarief worden genoten van diverse schoonheidsbehandelingen. Ook de Haagse horeca laat zich van z’n voordeligste kant zien. Bij meerdere restaurants kan er van een speciaal ShoppingNight menu worden genoten. Op www.shoppingnight.nl is een overzicht te vinden van alle kortingen.

Net als voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een mega catwalk verrijzen op de Grote Marktstraat. In samenwerking met diverse grote modehuizen worden hier de hele avond de nieuwste trends op mode gebied geshowd. Liefhebbers kunnen hier terecht om de nodige inspiratie op te doen. Daarnaast verzorgen de dames van BIG BLACK & BEAUTIFUL een swingend optreden.

Op het Rabbijn Maarsenplein kunnen shopaholics zich tijdens de ShoppingNight flink in de watten laten leggen. Naast de foodcourt waar lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn, kan er hier na al het koopjesjagen heerlijk worden ontspannen. Op relaxte lounge banken of diep weggezakt in een zitzak laden bezoekers zich weer op voor een nieuwe shopping ronde. Zelfs heerlijke massages worden gratis aangeboden. Een lounge DJ met saxofonist maken de relaxte atmosfeer compleet. Shoppers die zichzelf ver te buiten zijn gegaan en geen zin hebben om de hele avond met hun aankopen te slepen, kunnen hun volle tassen tegen een kleine vergoeding tijdelijk stallen in de speciale lockers op het plein.

In winkelgebied Haagsche Bluf heerst tijdens de ShoppingNight een Italiaanse sfeer. DJ Piaggio zorgt ervoor dat het winkelend publiek niet stil kan blijven staan, met zijn vrolijke Italiaanse feel good muziek. Klassieke Vespa’s en tastings van diverse soorten koffie en bruscetta’s maken het plaatje af.

Het Hofkwartier staat voor deze gelegenheid volledig in het teken van ‘de vrouw’. De hofstad heeft voor één avond ‘haar’ eigen ‘red light fashion district’. De rollen zijn hier dan ook eenmalig omgedraaid. Het zijn ditmaal de vrouwen die het ‘mannelijk schoon’ achter de ramen kunnen bewonderen. In meerdere rood verlichte etalages wordt lingerie ‘voor haar’ op subtiele wijze geshowd door ‘goodlooking male models’ die verrassend gekleed zijn. Kijken mag, kopen ook maar aankomen…

Op de Grote Markt starten Bart Peeters & Band rond 23.00 uur met hun avondoptreden. Dat betekent echter niet dat er daarna niet meer gewinkeld kan worden. De meeste winkels sluiten hun deuren pas rond middernacht en net daarvoor zijn de kortingen op hun hoogtepunt.

Door de chique Hoogstraat en het Noordeinde flaneren de ‘secret goodie bag girls’. Zij delen leuke verrassingen uit aan het winkelend publiek. Dit kunnen kortingen zijn maar ook shopping tips of cadeautjes. Via de ‘secret messages service’ van de ShoppingNight komen geïnteresseerden per sms te weten waar deze dames zich gedurende de avond bevinden.

Naast de programmaonderdelen die bekend zijn gemaakt, bevat de ShoppingNight diverse secret aanbiedingen en secret acties. Hoe, wat, waar en wanneer? Al deze informatie wordt stapje voor stapje bekend gemaakt via de gratis ‘secret messages service’ van de ShoppingNight 2010. Iedereen die er op 17 juni bij wil zijn en niets wil missen, meldt zich aan via de website www.shoppingnight.nl.

Lees ook:ShoppingNight 2010 Top Secret
Lees ook:Shopping night “The Experience” in hartje Den Haag
Lees ook:ShoppingNight in Den haag
Lees ook:Shop je suf tijdens de Haarlem ShoppingNight op 7 juni!
Lees ook:Winkelen tot middernacht tijdens Haarlem ShoppingNight 2013

1 Reacties // Reageer

One thought on “ShoppingNight 2010 licht tipje van de sluier op

  1. Karel

    Meid, wat een feest dan samen met je dochter!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>