Win bij 50plus.blog de nieuwe verzorgingslijn van RoC tegen huidveroudering

MC ambianceRoC is hét merk dat vrouwen effectieve huidoplossingen biedt tegen de zichtbare tekenen van huidveroudering. De producten van RoC zijn zo effectief, omdat ze strenge klinische testen ondergaan. RoC ontwikkelt de producten in samenwerking met dermatologen om de risico’s van reacties te beperken en zijn niet comedogeen.

RoC komt met het revolutionaire Multi CorreXion: een verzorgingslijn die door de combinatie van buitengewoon effectieve anti-age ingrediënten in één formule verschillende tekenen van huidveroudering helpt verminderen. Multi CorreXion is gericht op de rijpere vrouw die wil blijven genieten van het leven en haar jeugdige uitstraling wil behouden. De nieuwe Multi CorreXion lijn bestaat uit vier complementaire multi-corrigerende producten. Multi CorreXion vermindert de vijf meest voorkomende tekenen van huidveroudering door de samenwerking van uiterst effectieve anti-age ingrediënten. In een enkele handeling beantwoordt Multi CorreXion aan de behoeften van de rijpere huid: de lijn vermindert rimpels, verstevigt de huid, vermindert pigmentvlekken, maakt de teint opnieuw stralend en werkt in op de droogte van de huid.

De Multi CorreXion-lijn slaagt er door een synergie van ingrediënten die optimaal presteren in om huidveroudering grondig aan te pakken

Anti-rimpel

Retinol is een actieve vorm van vitamine A die de celvernieuwing en de collageenproductie stimuleert. Retinol heeft een huidverjongend effect: ondermeer rimpels, verslapping en een doffe teint verminderen.

Verstevigend

THPE is een gepatenteerd actief ingrediënt dat een opmerkelijke verstevigende werking heeft. Het helpt huidverslapping te bestrijden door een microcontractie te geven op de keratinocyten[iv] (de belangrijkste bouwstenen van onze opperhuid). De huid wordt hierdoor onmiddellijk gelift en ziet er strak uit

Pigmentvlekken

AA2G vermindert de intensiteit van huidpigmentatie van pigmentvlekken en helpt eveneens hun vorming  voorkomen.

Doffe teint

De allernieuwste technologie van zijdeparels is uniek en heeft een opmerkelijk effect. Deze “zijde-parels” technologie zorgt onmiddellijk voor een stralende teint. De lichtrelecterende elementen (van minerale afkomst) breken de lichtstralen. Met als onmiddellijk resultaat een meer stralende teint en optische vervaging van de rimpels.

Droge huid

Door toevoeging van glycerine wordt vocht vastgehouden in de bovenste huidlagen. De huid is hierdoor goed gehydrateerd, soepeler en voelt comfortabel aan. Galamboter versterkt de barrièrefunctie van de huid  zodat de huid de hele dag optimaal gehydrateerd. blijft. Bisabolol,  afkomstig van kamille, verzacht en kalmeert de huid.

Producten

De nieuwe Multi CorreXion lijn bestaat uit vier complementaire multi-corrigerende producten:
1.    Hydraterende7 Anti-verouderingscrème met multi-werking. (Pompflacon 50 ml, adviesprijs: € 31,95)
2.    Express Serum met multi-werking. (Pompflacon 30 ml, adviesprijs: € 34,95)
3.    Illuminerende Oogcrème met Multi- werking. (Tube 15 ml, adviesprijs: € 23,95)
4.    Verzorgende reiniger met Multi-werking. (Pompflacon 200 ml, adviesprijs: €14,95)

En hier op www.50plus.blog.nl kun je in het bezit komen van deze verzorgingslijn (de producten zijn overigens vanaf oktober 2009 te koop bij de betere drogist en bij een geselecteerd aantal apotheken).

We mogen er namelijk één weggeven! Hoewel, weggeven… Je moet er wel iets voor doen. Surf naar www.Rocbeloofthetu.nl en zoek het antwoord op de vraag: wie ontwikkelde in de jaren 50 het merk RoC?

Mail je antwoord, voorzien van je naam en adres naar [email protected] en wie weet ben jij binnenkort wel de winnaar!

Lees ook:La Mysore Cosmetics introduceert Age Defence Creme en Serum
Lees ook:Crèmes: wat wel en wat niet smeren
Lees ook:Zon veroorzaakt meeste huidveroudering
Lees ook:Patricia Paay begint cosmeticalijn tegen huidveroudering
Lees ook:Rimpelbestrijding…..

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>