Patricia Paay begint cosmeticalijn tegen huidveroudering

Ik had me heilig voorgenomen niet teveel meer op dit blog te zetten over Patricia Paay…. er is genoeg over gezegd en geschreven. Maarrrrrr, nu ik lees dat ze een huidverzorgingslijn begint die huidveroudering en rimpelvorming tegen gaat, verandert dat de zaak. Ik kan en mag dit jullie niet onthouden, want laten we eerlijk zijn,  je huid verraadt  je echte leeftijd, het is dus belangrijk dat je hem goed verzorgd.LaPaay Cosmetics is na meer dan vijf jaar weer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Van 2000 tot 2005 had Patricia samen met visagist Tom Sebastian een make-up product lijn met dezelfde naam. De vernieuwde producten van Patricia zijn voor iedereen verkrijgbaar via www.lapaay.nl.

Afgelopen maand zijn de cremes van LaPaay Cosmetics exclusief getest door lezers van LaPaay Magazine. Vooral het directe resultaat van het “strak trekkertje” spreekt de gebruikers aan. “Vrijwel direct lijken de rimpels te verdwijnen” aldus een lezeres.

Het huidverzorgingspakket bestaat uit drie producten. De crèmes en het serum zijn opgebouwd uit verschillende zeer hoogwaardige en exclusieve werkzame stoffen. Door de producten in combinatie te gebruiken vullen ze elkaar aan en versterken ze de werking. LaPaay Cosmetics beauty producten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en uitvoerig getest door dermatologen.

Lees ook:Rimpelbestrijding…..
Lees ook:Oudere vrouwen lijken jonger door overgewicht
Lees ook:Patricia Paay klaar met toyboys
Lees ook:Nu op internet: Patricia Paay eet druif met een ontblote borst….
Lees ook:Win bij 50plus.blog de nieuwe verzorgingslijn van RoC tegen huidveroudering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>