Ga je rimpels te lijf met een Zwitserse super appel

Een Zwitserse appel, de Uttwiler Spätlauber Appel wordt een doorbraak in de anti-age industrie genoemd. Ik denk dat ik het maar bij m’n verzorgingsproducten hou, om nu ook nog een fruitschaal met appels in de badkamer te zetten……..

Door de bijzondere stamcellen van deze superappel te gebruiken in crèmes en serums, kunnen rimpels worden tegengegaan. Anders dan zijn soortgenoten, blijft deze variant wel tot vier maanden na de oogst vers. Andere appels zijn dan al langer verrimpeld.

Tests met het appelextract bewijzen wat gedacht werd: na vier weken smeren verdwenen de rimpels met 15 procent. De stamcellen van de appel bleken een positieve invloed te hebben op de vitaliteit van de huid. Zo werden onze huidcellen efficiënter en kregen ze een langere levensduur.

Of hiermee het elexir tot de eeuwige jeugd gevonden is, blijft maar de vraag. Wetenschappers onderzoeken momenteel hoe en op welke manier de stamcellen van de appel onze huid doen opleven. Momenteel zijn er nog maar 20 uttwiller spätlauber bomen in Zwitserland. Ze zijn in het bezit van de ProSpecieRara, een stichting gericht op het behoud van dieren en planten in Zwitserland.

De cosmetica-industrie draait echter al op volle toeren. Meer dan honderd bedrijven schijnen geïnteresseerd te zijn in het nieuwe wondermiddel. Enkele celebs geloven er even graag in. Zo zou ook Michelle Obama appelserums en crèmes ter waarde van 215 dollar op haar velletje smeren. Tja, zo kan ik het ook!

Lees ook:Flevosap introduceert eerste mix van fruit en groente: appel-rabarber
Lees ook:Het rimpelloze gezicht is in aantocht!
Lees ook:Een super anti-rimpelmiddel? Waterkers!
Lees ook:Rimpelbestrijding…..
Lees ook:Wij eten appels fout

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>