12 december in de bioscoop: ’69: liefde seks senior’

Seks op latere leeftijd? Dat kan makkelijk, zo laat de documentaire ’69: liefde seks senior’ zien. Hierin vertellen ouderen op een ontwapenende en ontroerende manier over hun seks- en liefdesleven op gevorderde leeftijd. Documentairemaakster Menna Laura Meijer hoopt het stereotiepe beeld van een uitstervend seksleven te doorbreken. “Van tevoren kon ik me er weinig bij voorstellen. Ik dacht dat seks langzaam wegslijt en plaatsmaakt voor heavy petting: aaien, strelen.” Heavy petting. Ik had nog nooit van de term gehoord, maar ik vind ‘m enig. Ik kijk er nu al naar uit.

De film, die vanaf 12 december verwacht wordt in Nederlandse bioscopen en op 24, 29 en 30 november en 1 december te zien is op het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA), behandelt vragen die we misschien wel allemaal stellen: Hoe ga je om met de liefde als je al meer dan 60 jaar getrouwd bent? Kan je nog verliefd worden op je 85ste? Is klaarkomen nog hetzelfde? Wat voor invloed heeft een ouder lijf op de beleving van seks?

Lees ook:69: liefde seks senior… documentaire over senioren die inkijk geven in hun seks- en liefdesleven
Lees ook:Documentaire over het seksleven van ouderen
Lees ook:De Nationale Filmdagen: Nederland viert film!
Lees ook:De hel van ’63 opnieuw in bioscoop te zien
Lees ook:55-jarige Sharon Stone laat borsten zien!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>