69-jarige Helen Mirren schittert voor L’Oreal

Schermafbeelding 2014-10-27 om 18.50.37L’Oreal heeft voor een wat ouder, maar zeker niet minder mooi, gezicht gekozen. Niemand dan Helen Mirren (69) schittert in de campagnes van het cosmeticamerk. Goed hoor! Het is de eerste keer dat ze haar gezicht en naam wilde lenen aan een beautymerk, maar voor gigant L’Oreal wilde ze wel een uitzondering maken, zo valt te lezen in HLN. “Ik heb altijd van het merk gehouden. Ik zie er niet zo goed uit als vroeger, maar ik zie er best okee uit en wil dat graag zo houden. Hopelijk kan ik het zelfvertrouwen van andere vrouwen een boost geven, en ze inspireren om het beste te maken van hun natuurlijke uiterlijk.”
Helen is gek op make-up en beautyproducten. “Ik draag iedere dag make-up, en test voortdurend nieuwe producten uit.” Ze is daarnaast ook fan van goedkopere producten. “Vandaag de dag hoef je geen fortuinen neer te tellen voor kwaliteit. En dat is precies wat L’Oreal doet”.

Ik zeg: dikke plus voor L’Oreal!

Lees ook:Vrouwen geven kapitalen uit aan make-up
Lees ook:Eerste webshop en magazine voor getinte vrouwen
Lees ook:Demi Moore, Olivia Newton-John en Helen Mirren mooist ‘oud’
Lees ook:Vrouwen geven kapitalen uit aan make-up
Lees ook:Vervallen cosmetica betekent een gevaar voor je gezondheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>