Rolling Stones richten zich op rijke fans met boek van 5.000 dollar (!)

Schermafbeelding 2014-10-28 om 09.48.47Een boek dat niet zo maar is weggelegd voor elke fan… Zo kun je het wel noemen, het nieuwe gesigneerde fotoboek dat The Rolling Stones op de markt brengen. Het lijkt er dan ook op dat de stockoude rockers hun zinnen hebben gezet op hun kapitaalkrachtige fans. Het fotoboek gaat namelijk maar liefst 5.000 dollar (3.900 euro) kosten. Dat heeft uitgever Taschen bekendgemaakt. De bekende uitgever van kunstboeken heeft in nauwe samenwerking met Mick, Keith, Charlie en Ronnie een boek gemaakt van meer dan vijfhonderd pagina’s vol foto’s en illustraties. De oplage is gelimiteerd tot 1.150 exemplaren.

Daar heb je overigens wel wat voor: het pakket dat je dan koopt bestaat uit een doosje met zeefdrukken en het boek, waarin onder meer nog nooit gepubliceerde foto’s in staan afgedrukt. Het voorwoord is geschreven door niemand minder dan Bill Clinton. Ook verschijnen er nog exclusievere versies: voor 10.000 dollar (7.900 euro) zijn er versies te koop met meer gesigneerde fotoprints. Een normale versie van het boek is voor -slechts- 150 dollar (120 euro) te koop. Nou Stonesfans… dat wordt sparen. Of je weet in ieder geval wat je voor kerst kunt vragen :-)

Lees ook:Deze donderdag verschijnt Het verzameld werk van Anne Frank
Lees ook:Photoshop Elements 8 voor senioren
Lees ook:Voor de beginnende computergebruiker: een ABC toetsenbord
Lees ook:Landleven presenteert haar nieuwe kookboek : Koken met Klaske
Lees ook:Huis van Elvis Presley kopen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>