Voor de beginnende computergebruiker: een ABC toetsenbord

Op zich zeer dapper als iemand zich op latere leeftijd stort op de computer. Onlangs nog sprak ik iemand van bijna 60 die de grote stap ging zetten. Nooit achter een type-machine gezeten, laat staan dat hij van een toetsenbord gehoord had. Doe het maar, zoek ze maar eens snel op die letters en tekens. En de volgende dag ben je alweer vergeten waar wat zit en kun je opnieuw beginnen met je gestuntel.

Voor deze beginnende computergebruikers is er nu gelukkig een ´gewoon´toetsenbord waarin de toetsen op alfabetische volgorde staan. Ook zijn bepaalde toetsen als de @ makkelijker te vinden. Ideaal voor mensen die met één vinger typen. Maar ook als er meerdere gebruikers zijn van een computer kunt u met dit toestenbord uit de voeten. Met een druk op de knop is het bord om te schakelen naar de standaard querty-stand. De querty letters staan gewoon op de toetsen afgedrukt, alleen minder opvallend in een rode kleur.

Het abc-toetsenbord is hier online te bestellen voor 35 dollar inclusief verzendkosten.

Lees ook:Waarom een goed toetsenbord belangrijk is
Lees ook:Hoeveel bacteriën wonen in jouw toetsenbord?
Lees ook:Tips en Trucs voor senioren in Windows Vista
Lees ook:Moederdagtip: sharing is caring!
Lees ook:Whatsappen kan ook via je computer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>