Vader Holloway heeft geen vertrouwen in Nederlands rechtsysteem

De zaak Holloway blijft de gemoederen bezig houden. Nu heeft de vader van Nathalie weer een duit in he zakje gedaan. Hij is het allesbehalve eens met de beslissing van het Gerechtshof op Aruba om Van der Sloot niet opnieuw vast te zetten. Zijn opmerkingen dat de opnames van Peter R. de Vries in een rechtszaak in Amerika wèl voldoende bewijs zouden opleveren voor een veroordeling, zegt daarbij niet zo veel natuurlijk. In Amerika gebeuren wel gekkere dngen…

De vader van Natalee Holloway, Dave Holloway, reageert dan ook furieus op het besluit van het gerechtshof op Aruba om Joran van der Sloot niet opnieuw te arresteren. "Ik heb geen vertrouwen meer in het juridische systeem op Aruba", zegt Holloway in het Nederlandse televisieprogramma EénVandaag.

"Het lijkt erop alsof de rechter keer op keer meer oog heeft voor de belangen van de verdachte, dan voor die van het slachtoffer. Ik denk dat de hele wereld weet wie hier de schuldige is. Hij heeft een misdaad begaan en misbruikt dan ook nog eens het juridische systeem", zegt de vader.

Holloway vindt de geheime opnames die Peter R. de Vries maakte van Joran's bekentenis wel degelijk genoeg reden om hem opnieuw te laten arresteren. "De bekentenis is absoluut overtuigend", aldus Holloway.

De man is ervan overtuigd dat de opnames van De Vries in Amerika genoeg bewijs zouden zijn voor een veroordeling van Joran van der Sloot. Holloway denkt nog na over eventuele vervolgstappen tegen Van der Sloot. Een burgerrechtelijke procedure in Amerika noemt hij "zeker een mogelijkheid die we overwegen"

Lees ook:Joran van der Sloot gooit lichaam Natalee Holloway overboord!
Lees ook:Vader Joran van der Sloot aan hartaanval overleden
Lees ook:Komt verborgen camera Peter R. de Vries met bewijs?
Lees ook:Ook speurhond vindt Natalee Holloway niet
Lees ook:Vader Joran van der Sloot herkend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vader Holloway heeft geen vertrouwen in Nederlands rechtsysteem

  1. Jan Hamer

    Ik kan de vader van Natalee Holloway alleen maar gelijk geven, ons rechtsysteem is één grote Gideonsbende. Men handelt naar willekeur en bewijsmateriaal wordt achtergehouden. Het wordt hoog tijd dat ons rechtsysteem eens op de schop gaat, zodat de bevolking er weer vertrouwen in krijgt. Dat is namelijk zo’n beetje tot het absolute nulpunt gedaald.

    P.S. En het nummer wat je in moet tikken hier is nauwelijks te lezen met een dergelijke achtergrond.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>