Vermiste Michael van Dijk gevonden

Mijn kleinzoon van 10 jaar stond hier vanmorgen aan de deur, hij kwam de sneeuwschuiver lenen. Hij ging een ijsbaan maken bij hem voor de deur. Rode wangen en lekker warm ingepakt liep hij het pad af naar huis. Ik keek hem na…… En toen kreeg ik een steek in mijn maag. Ik  moest onmiddellijk aan de grootouders denken van de 10-jarige Michael van Dijk die woensdagmiddag het huis van zijn opa en oma verliet en sindsdien niet meer is gezien.

Een brok in mijn keel, want ik lees nu net op NU.nl  dat het lichaam vanmorgen is gevonden in een vaart in zijn woonplaats Luttelgeest. De politie gaf woensdagavond een Amber Alert uit voor de jongen. Sindsdien is continu naar hem gezocht, onder meer door duikers van de marine. Ze speurden het kanaal af langs de looproute van het huis van Michaels grootouders naar zijn nabijgelegen ouderlijk huis. De duikers gebruikten sonarapparatuur, zodat ze niet steeds het ijskoude water in hoefden.

Zeker 70 mensen hielden zich met de zaak bezig, onder wie ook boswachters, rechercheurs en medewerkers van de gemeente.

Lees ook:Liefhebbers van het Koninklijk Huis kunnen voor informatie terecht op YouTube
Lees ook:SMS-alert: Rampinformatie op de mobiele telefoon
Lees ook:Bejaarde kersthelden!
Lees ook:Visliefhebbers opgelet: week van de zee van 16 t/m 23 mei!
Lees ook:Geen schreeuwende grootouders op het veld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>