Green Mile-acteur Michael Clarke Duncan overleden

De kans is groot dat je z’n naam niet direct kent, maar vrijwel iedere filmliefhebber zal weten over wie het volgende triest nieuws uit Hollywood gaat: Green Mile-acteur Michael Clarke Duncan is dood. Hij overleed gisteren op 54-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartinfarct. De enorme acteur brak pas relatief laat door in de filmwereld. Aanvankelijk verdiende hij zijn brood als bodyguard, maar werd in 1999 wereldberoemd dankzij zijn rol in The Green Mile. Daarin nam hij de rol van de terdoodveroordeelde John Coffey voor zijn rekening. Hij maakte zoveel indruk in de Stephen King-verfilming dat hij er een Oscar-nominatie mee verdiende.

In een officieel statement laat zijn verloofde Omarosa Manigauld weten dat Michael al op 13 juli een hartinfarct kreeg, en nooit meer de oude is geworden. Verder vertelt ze alle steun die ze heeft gekregen zeer te waarderen. “Ze is dankbaar voor jullie gebeden en vraagt nu om privacy. Het moment waarop het leven van Michael – zowel privé als publiek -  gevierd zal worden, wordt later bekendgemaakt.”

Lees ook:Oma van zeven kleinkinderen verbaast jury X-Factor (filmpje)
Lees ook:Hoed Michael Jackson geveild voor 5.000 euro
Lees ook:Piet Römer overleden
Lees ook:Jeugdliefde laat een onuitwisbare indruk achter
Lees ook:‘Opa’ Peter Jan Rens (63) maakt 20-jarige vriendin zwanger…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>