Kamer stemt in: pensioenopbouw definitief verlaagd

Het zat er al een beetje aan te komen, maar de Tweede Kamer heeft gisteren officieel ingestemd met de verlaging van de belastingvrije pensioenopbouw van maximaal 2,25 procent naar 1,875 procent. De verlaging is afgesproken in het pensioenakkoord dat het kabinet vorig jaar sloot met D66, ChristenUnie en SGP. Alleen de partijen die betrokken waren bij het pensioenakkoord stemden voor verlaging van de opbouw, die het kabinet jaarlijks een kleine drie miljard euro oplevert.
Meer weten over de plannen van het kabinet over het het pensioenakkoord en wat het voor u betekent? Dat kan bijvoorbeeld hier.

Lees ook:Verrassend feitje over de euro
Lees ook:Gepensioneerde Grieken dupe financiële reddingsplan
Lees ook:Motto van het kabinet wordt “vrijheid en verantwoordelijkheid”
Lees ook:Uit eten steeds populairder
Lees ook:‘Begrotingsfeest’ Prinsjesdag is niet voor iedereen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>